И снимките от кръщенето





















Мило, мое, слънчице!

Мама иска да ти каже пак, че си нейното геройче :) Геройче си ми още от момента, в който разбрах, че съществуваш :) Защото въпреки трудностите, през които преминаваме заедно - ти в израстването си, а аз в научаването си да бъда майка, ти винаги се справяш великолепно :)
Често си говорим с тати за теб, че ти си най-специалното дете на света, не просто защото си си нашето гардже :)

Вчера, в църквата "Св. Константин и Елена" в Старият град на Пловдив се състоя едно от тайнствата в православното християнство - Светото кръщене. Представях се, че ще бъде един одухотворителен етап в твоя живот :) Дори специално избрахме с тати да бъде Кръщенето ти в един прекрасен, пролетен ден наречен Цветница - деня на цветята. Искахме това да бъде символ на желанието ни да живееш в един спокоен, изпъстрен с причудливи багри и възраждаща се природа живот. Представях си те с бяла нежна рокличка, спокойна да късаш жълти глухарчета от плувналата в зеленина и слънчеви багри полянка в двора на църквата...

Но не се случи точно така :)

За сега искам просто да ти кажа, че много те обичам, много се гордея с теб и не искам никога повече да те виждам толкова тъжна и разтревожена. Ти се справи отново геройски!

Мама и тати винаги ще са до теб и няма да спрат да те обичат!

Може би друг път ще ти разкажа повече подробности около това Видно събитие :) Тези, които са присъствали вчера също могат да допълнят историята от тяхната гледна точка, като използват опцията за коментари най-долу:)

Мама

*********

Бубо, супер се справи. Като се има предвид, че има дечица, които още като прекрачат прага на църквата и вече са се съдрали от рев, ти направо беше много спокойна. Дори може би ти бяха интересни песнопенията на попа, както и двете свещички, които държахме с мама. Е, когато те потопиха във водата доста се разстрои, но всеки на твое място, гол пред толкова хора, щеше нададе вой. В крайна сметка вече си християнче, имаш си ангелче, което да те пази... Така че всичко е наред :)

Тати

2 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

и мама и щерка много хубави :)браво

/ излизам от анонимността ;) /