За дневника

Мила, Рали!

Още преди да се родиш имах идеята, че трябва да оставим някаква следа за времето, когато няма нищо да си спомняш. Много е жалко, че човек е устроен да забравя именно времето, когато се оформя като характер и личност. Това е времето, което според повечето психолози е причина за повечето ни проблеми като възрастни хора. Затова, колкото и да е субективно, искахме да ти разкажем през нашия поглед каква си била като мъничка и да си отговориш на въпроса защо си такава като голяма :)

Затова след като се роди направих един скромен сайт, в който публикувах голяма част от снимките, развитието ти, интересните неща от живота ти. Толкова интересно ни е с тати да виждаме как растеш всеки ден и как от едно дребно мъниче ще израстнеш в млада госпожица :) Всеки ден ти сътворяваш чудото на природата!

До сега по-голям интерес предизвикваше чисто физическата ти промяна - пълзенето, първите зъбки, първите звуци...Но след като навърши вече 1 годинка и не си бебенце, а малко момиченце, което вече показва характера си, решихме да разказваме повече за теб и за това как се оформяш като човек.

Надявам се да се справим с тази задача :)

Няма коментари: